Schvalování smluv online: Moderní přístup k administrativě

Lidé u stolu s notebooky schvalují dokumenty
Lidé u stolu s notebooky schvalují dokumenty
Lidé u stolu s notebooky schvalují dokumenty

Správa smluv

Schvalování smluv online: Moderní přístup k administrativě

Autor

Kristián Kudrhalt

27. srpna 2024

Schvalování smluv online se stává běžnou součástí moderní administrativy. Tento proces přináší nejen úsporu času a nákladů, ale také zvyšuje efektivitu práce a bezpečnost dat. V tomto článku se podíváme na výhody, fungování a příklady použití online schvalování smluv a jaké nástroje a výzvy s sebou tento proces přináší.

Klíčové body

• Online schvalování smluv šetří čas a peníze.

• Automatizace procesů zvyšuje efektivitu práce.

• Bezpečnostní opatření jsou klíčová pro ochranu dat.

• Malé a střední podniky mohou také těžit z digitalizace.

• Budoucnost přináší další inovace a integrace.


Výhody online schvalování smluv

Úspora času a nákladů

Online schvalování smluv výrazně snižuje časovou náročnost a náklady spojené s tradičním papírovým procesem. Firmy nemusí tisknout, podepisovat a fyzicky doručovat dokumenty, což vede k úsporám na papíru, inkoustu a poštovném. Navíc, digitální dokumenty lze snadno archivovat a vyhledávat, což šetří čas zaměstnanců.

Zvýšení efektivity práce

Díky online schvalování smluv mohou zaměstnanci pracovat efektivněji. Elektronické systémy umožňují rychlé schválení dokumentů, což zkracuje dobu čekání na podpisy a zvyšuje produktivitu. Automatizované notifikace navíc upozorňují na blížící se termíny, což minimalizuje riziko zmeškání důležitých lhůt.

Automatizace procesů

Automatizace je klíčovým prvkem online schvalování smluv. Systémy jako insio umožňují automatizovat workflow, což znamená, že dokumenty jsou automaticky směrovány ke správným osobám k podpisu a schválení. Tento proces snižuje manuální práci a zajišťuje, že všechny změny jsou zaznamenány a snadno dostupné.

 Online schvalování smluv přináší moderní a efektivní přístup k administrativě, který zjednodušuje a urychluje firemní procesy. 


Jak funguje online schvalování smluv

Kroky k implementaci

Implementace online schvalování smluv zahrnuje několik klíčových kroků:

1. Analýza potřeb: Zjistěte, jaké jsou specifické potřeby vaší organizace.

2. Výběr vhodného softwaru: Vyberte software, který nejlépe vyhovuje vašim požadavkům.

3. Integrace s existujícími systémy: Zajistěte, aby nový systém byl kompatibilní s vašimi stávajícími systémy.

4. Školení zaměstnanců: Poskytněte školení, aby zaměstnanci věděli, jak nový systém používat.

5. Testování a ladění: Před spuštěním systému proveďte důkladné testování.


Technologické požadavky

Pro úspěšné zavedení online schvalování smluv je nutné splnit určité technologické požadavky:

• Stabilní internetové připojení: Zajistěte, aby všichni uživatelé měli přístup k rychlému a stabilnímu internetu.

• Bezpečnostní certifikáty: Používejte certifikáty pro zabezpečení dat.

• Kompatibilita s různými zařízeními: Systém by měl být přístupný z počítačů, tabletů i mobilních telefonů.


Bezpečnostní opatření

Bezpečnost je klíčovým aspektem online schvalování smluv. Zde jsou některá důležitá opatření:

• Dvoufaktorová autentifikace: Používejte dvoufaktorovou autentifikaci pro zvýšení bezpečnosti.

• Šifrování dat: Všechna data by měla být šifrována během přenosu i při ukládání.

• Pravidelné aktualizace: Zajistěte, aby software byl pravidelně aktualizován a chráněn proti novým hrozbám.

 Automatizace procesů může výrazně zjednodušit a urychlit schvalování smluv, což vede k vyšší efektivitě a snížení chybovosti. 


Příklady použití online schvalování smluv

Právní kanceláře

Právní kanceláře mohou výrazně těžit z online schvalování smluv. Všechny informace jsou dostupné na jednom místě, což zjednodušuje správu dokumentů. Navíc lze snadno sledovat různé termíny, jako jsou konce platnosti smluv nebo certifikátů.

Korporátní prostředí

V korporátním prostředí je online schvalování smluv klíčové pro zefektivnění procesů. Schvalovací procesy, které dříve vyžadovaly více úrovní podpisů, mohou být nyní automatizovány. Zaměstnanci mohou generovat smlouvy pouze tehdy, pokud jsou automaticky schváleny systémem.

Malé a střední podniky

Malé a střední podniky mohou využít online schvalování smluv k optimalizaci svých administrativních úkolů. Tento proces zjednodušuje správu a zajišťuje, že všechny dokumenty jsou rychle a efektivně schváleny. Navíc, díky digitalizaci, mohou podniky snadno uzavírat smlouvy s klienty bez nutnosti fyzické přítomnosti.


Význam digitalizace v administrativě

Snížení papírové zátěže

Digitalizace administrativy přináší výrazné snížení papírové zátěže. Firmy, které přecházejí na digitální systémy, mohou eliminovat potřebu fyzických dokumentů, což vede k úsporám nákladů na tisk a skladování. Navíc, digitální dokumenty jsou snadno dostupné a mohou být sdíleny mezi zaměstnanci bez nutnosti fyzického přenosu.

Zlepšení přístupu k informacím

Digitální dokumenty umožňují okamžitý přístup k informacím. To je klíčové pro firmy, které potřebují rychle reagovat na požadavky klientů. Systémy pro správu dokumentů (DMS) umožňují zaměstnancům vyhledávat a sdílet dokumenty efektivněji než kdy dříve. Tento přístup zvyšuje celkovou produktivitu a zlepšuje zákaznický servis.

Zvýšení bezpečnosti dat

Papírové dokumenty mohou být snadno ztraceny nebo odcizeny, což představuje bezpečnostní riziko. Digitální dokumenty jsou chráněny různými úrovněmi zabezpečení, včetně šifrování a přístupových práv. To znamená, že citlivé informace jsou lépe chráněny před neoprávněným přístupem. Automatizace procesů také snižuje riziko lidské chyby, což dále zvyšuje bezpečnost dat.

 Přechod na digitální administrativu není jen o úspoře papíru, ale také o zlepšení efektivity a bezpečnosti firemních procesů. 


Nástroje pro online schvalování smluv

Software pro správu dokumentů

Software pro správu dokumentů je klíčovým nástrojem pro online schvalování smluv. Umožňuje centralizované ukládání, organizaci a snadné vyhledávání dokumentů. Díky tomu máte všechny informace na jednom místě a můžete je rychle najít, což výrazně zvyšuje efektivitu práce.

Elektronické podpisy

Elektronické podpisy jsou nezbytné pro důvěryhodnou autorizaci digitálních transakcí. Existuje několik mechanismů, jako je vlastnoruční elektronický podpis, jednorázové heslo v SMS nebo dvoustupňová autentifikace. Tyto metody zajišťují, že dokumenty jsou podepsány bezpečně a právně závazně.

Automatické notifikace

Automatické notifikace jsou užitečné pro sledování různých termínů, jako jsou termíny konce platnosti smluv nebo narozeniny zaměstnanců. Tyto notifikace vám pomohou udržet přehled o důležitých událostech a termínech, což je klíčové pro efektivní správu dokumentů.

 Automatizace procesů, jako je schvalování faktur, může výrazně snížit manuální zpracování a chyby, což vede k lepšímu rozhodování a sledování výkonu. 


Výzvy a řešení při zavádění online schvalování smluv

Odpor k změnám

Jednou z hlavních výzev je odpor k změnám. Zaměstnanci mohou mít obavy z nových technologií a změn v pracovních postupech. Je důležité zajistit dostatečnou komunikaci a školení, aby se zaměstnanci cítili pohodlně a byli připraveni na nové procesy.

Technické problémy

Implementace nových systémů může přinést technické problémy. Tyto problémy mohou zahrnovat nekompatibilitu s existujícími systémy nebo výpadky. Je důležité mít připravený plán pro řešení těchto problémů a zajistit, aby technická podpora byla dostupná.

Školení zaměstnanců

Pro úspěšné zavedení online schvalování smluv je klíčové školení zaměstnanců. Zaměstnanci musí být seznámeni s novými postupy a nástroji, aby mohli efektivně pracovat. Školení by mělo být pravidelné a mělo by zahrnovat praktické ukázky a možnost klást otázky.

 Zavedení online schvalování smluv může být náročné, ale s správným přístupem a podporou lze překonat většinu výzev a dosáhnout efektivnějšího a modernějšího pracovního prostředí. 


Budoucnost online schvalování smluv

Trendy v digitalizaci

V budoucnu se očekává, že digitalizace bude hrát stále větší roli v oblasti schvalování smluv. Firmy budou více investovat do technologií, které umožní rychlejší a efektivnější zpracování dokumentů. Tento trend bude podporován rostoucí potřebou urychlit podepisování a minimalizovat fyzické přeposílání dokumentů.

Inovace v oblasti bezpečnosti

Bezpečnost dat bude i nadále klíčovým faktorem. Nové technologie, jako je blockchain, mohou přinést vyšší úroveň zabezpečení a transparentnosti. Firmy budou muset neustále aktualizovat své bezpečnostní protokoly, aby chránily citlivé informace před kybernetickými hrozbami.

Integrace s dalšími systémy

Integrace online schvalování smluv s dalšími firemními systémy, jako jsou ERP a CRM, bude nezbytná pro dosažení maximální efektivity. Tato integrace umožní automatizaci mnoha procesů a sníží potřebu manuálního zásahu, což povede k vyšší produktivitě a snížení chybovosti.

 Budoucnost online schvalování smluv je neoddělitelně spjata s pokrokem v digitalizaci a bezpečnostních technologiích. Firmy, které se přizpůsobí těmto změnám, budou mít konkurenční výhodu na trhu. 


Závěr

Schvalování smluv online představuje moderní a efektivní přístup k administrativě, který může výrazně zjednodušit a zrychlit každodenní pracovní procesy. Digitalizace administrativy neznamená jen převod papírových dokumentů do elektronické podoby, ale také lepší organizaci, snadnější přístup k informacím a vyšší bezpečnost dat. Firmy, které se rozhodnou pro tento krok, mohou očekávat úsporu času, peněz a snížení chybovosti. Navíc, moderní přístup k administrativě ocení nejen zaměstnanci, ale i klienti, kteří získají rychlejší a kvalitnější servis. Je tedy na čase opustit staré způsoby a přejít na digitální řešení, které přináší mnoho výhod a usnadňuje práci.


Často kladené otázky


Jaké jsou hlavní výhody online schvalování smluv?

Online schvalování smluv šetří čas a peníze, zvyšuje efektivitu práce a umožňuje automatizaci procesů.

Jak probíhá implementace systému pro online schvalování smluv?

Implementace zahrnuje několik kroků, jako je výběr vhodného softwaru, školení zaměstnanců a nastavení bezpečnostních opatření.

Je online schvalování smluv bezpečné?

Ano, moderní systémy pro online schvalování smluv využívají pokročilé bezpečnostní technologie, jako jsou šifrování a dvoufaktorová autentizace.

Jaké technologické požadavky jsou potřebné pro online schvalování smluv?

Potřebujete stabilní internetové připojení, počítač nebo mobilní zařízení a vhodný software pro správu dokumentů.

Pro jaké typy podniků je online schvalování smluv vhodné?

Online schvalování smluv je vhodné pro právní kanceláře, korporace i malé a střední podniky.

Jaké nástroje jsou k dispozici pro online schvalování smluv?

Mezi hlavní nástroje patří software pro správu dokumentů, elektronické podpisy a automatické notifikace.

Klíčové body

• Online schvalování smluv šetří čas a peníze.

• Automatizace procesů zvyšuje efektivitu práce.

• Bezpečnostní opatření jsou klíčová pro ochranu dat.

• Malé a střední podniky mohou také těžit z digitalizace.

• Budoucnost přináší další inovace a integrace.


Výhody online schvalování smluv

Úspora času a nákladů

Online schvalování smluv výrazně snižuje časovou náročnost a náklady spojené s tradičním papírovým procesem. Firmy nemusí tisknout, podepisovat a fyzicky doručovat dokumenty, což vede k úsporám na papíru, inkoustu a poštovném. Navíc, digitální dokumenty lze snadno archivovat a vyhledávat, což šetří čas zaměstnanců.

Zvýšení efektivity práce

Díky online schvalování smluv mohou zaměstnanci pracovat efektivněji. Elektronické systémy umožňují rychlé schválení dokumentů, což zkracuje dobu čekání na podpisy a zvyšuje produktivitu. Automatizované notifikace navíc upozorňují na blížící se termíny, což minimalizuje riziko zmeškání důležitých lhůt.

Automatizace procesů

Automatizace je klíčovým prvkem online schvalování smluv. Systémy jako insio umožňují automatizovat workflow, což znamená, že dokumenty jsou automaticky směrovány ke správným osobám k podpisu a schválení. Tento proces snižuje manuální práci a zajišťuje, že všechny změny jsou zaznamenány a snadno dostupné.

 Online schvalování smluv přináší moderní a efektivní přístup k administrativě, který zjednodušuje a urychluje firemní procesy. 


Jak funguje online schvalování smluv

Kroky k implementaci

Implementace online schvalování smluv zahrnuje několik klíčových kroků:

1. Analýza potřeb: Zjistěte, jaké jsou specifické potřeby vaší organizace.

2. Výběr vhodného softwaru: Vyberte software, který nejlépe vyhovuje vašim požadavkům.

3. Integrace s existujícími systémy: Zajistěte, aby nový systém byl kompatibilní s vašimi stávajícími systémy.

4. Školení zaměstnanců: Poskytněte školení, aby zaměstnanci věděli, jak nový systém používat.

5. Testování a ladění: Před spuštěním systému proveďte důkladné testování.


Technologické požadavky

Pro úspěšné zavedení online schvalování smluv je nutné splnit určité technologické požadavky:

• Stabilní internetové připojení: Zajistěte, aby všichni uživatelé měli přístup k rychlému a stabilnímu internetu.

• Bezpečnostní certifikáty: Používejte certifikáty pro zabezpečení dat.

• Kompatibilita s různými zařízeními: Systém by měl být přístupný z počítačů, tabletů i mobilních telefonů.


Bezpečnostní opatření

Bezpečnost je klíčovým aspektem online schvalování smluv. Zde jsou některá důležitá opatření:

• Dvoufaktorová autentifikace: Používejte dvoufaktorovou autentifikaci pro zvýšení bezpečnosti.

• Šifrování dat: Všechna data by měla být šifrována během přenosu i při ukládání.

• Pravidelné aktualizace: Zajistěte, aby software byl pravidelně aktualizován a chráněn proti novým hrozbám.

 Automatizace procesů může výrazně zjednodušit a urychlit schvalování smluv, což vede k vyšší efektivitě a snížení chybovosti. 


Příklady použití online schvalování smluv

Právní kanceláře

Právní kanceláře mohou výrazně těžit z online schvalování smluv. Všechny informace jsou dostupné na jednom místě, což zjednodušuje správu dokumentů. Navíc lze snadno sledovat různé termíny, jako jsou konce platnosti smluv nebo certifikátů.

Korporátní prostředí

V korporátním prostředí je online schvalování smluv klíčové pro zefektivnění procesů. Schvalovací procesy, které dříve vyžadovaly více úrovní podpisů, mohou být nyní automatizovány. Zaměstnanci mohou generovat smlouvy pouze tehdy, pokud jsou automaticky schváleny systémem.

Malé a střední podniky

Malé a střední podniky mohou využít online schvalování smluv k optimalizaci svých administrativních úkolů. Tento proces zjednodušuje správu a zajišťuje, že všechny dokumenty jsou rychle a efektivně schváleny. Navíc, díky digitalizaci, mohou podniky snadno uzavírat smlouvy s klienty bez nutnosti fyzické přítomnosti.


Význam digitalizace v administrativě

Snížení papírové zátěže

Digitalizace administrativy přináší výrazné snížení papírové zátěže. Firmy, které přecházejí na digitální systémy, mohou eliminovat potřebu fyzických dokumentů, což vede k úsporám nákladů na tisk a skladování. Navíc, digitální dokumenty jsou snadno dostupné a mohou být sdíleny mezi zaměstnanci bez nutnosti fyzického přenosu.

Zlepšení přístupu k informacím

Digitální dokumenty umožňují okamžitý přístup k informacím. To je klíčové pro firmy, které potřebují rychle reagovat na požadavky klientů. Systémy pro správu dokumentů (DMS) umožňují zaměstnancům vyhledávat a sdílet dokumenty efektivněji než kdy dříve. Tento přístup zvyšuje celkovou produktivitu a zlepšuje zákaznický servis.

Zvýšení bezpečnosti dat

Papírové dokumenty mohou být snadno ztraceny nebo odcizeny, což představuje bezpečnostní riziko. Digitální dokumenty jsou chráněny různými úrovněmi zabezpečení, včetně šifrování a přístupových práv. To znamená, že citlivé informace jsou lépe chráněny před neoprávněným přístupem. Automatizace procesů také snižuje riziko lidské chyby, což dále zvyšuje bezpečnost dat.

 Přechod na digitální administrativu není jen o úspoře papíru, ale také o zlepšení efektivity a bezpečnosti firemních procesů. 


Nástroje pro online schvalování smluv

Software pro správu dokumentů

Software pro správu dokumentů je klíčovým nástrojem pro online schvalování smluv. Umožňuje centralizované ukládání, organizaci a snadné vyhledávání dokumentů. Díky tomu máte všechny informace na jednom místě a můžete je rychle najít, což výrazně zvyšuje efektivitu práce.

Elektronické podpisy

Elektronické podpisy jsou nezbytné pro důvěryhodnou autorizaci digitálních transakcí. Existuje několik mechanismů, jako je vlastnoruční elektronický podpis, jednorázové heslo v SMS nebo dvoustupňová autentifikace. Tyto metody zajišťují, že dokumenty jsou podepsány bezpečně a právně závazně.

Automatické notifikace

Automatické notifikace jsou užitečné pro sledování různých termínů, jako jsou termíny konce platnosti smluv nebo narozeniny zaměstnanců. Tyto notifikace vám pomohou udržet přehled o důležitých událostech a termínech, což je klíčové pro efektivní správu dokumentů.

 Automatizace procesů, jako je schvalování faktur, může výrazně snížit manuální zpracování a chyby, což vede k lepšímu rozhodování a sledování výkonu. 


Výzvy a řešení při zavádění online schvalování smluv

Odpor k změnám

Jednou z hlavních výzev je odpor k změnám. Zaměstnanci mohou mít obavy z nových technologií a změn v pracovních postupech. Je důležité zajistit dostatečnou komunikaci a školení, aby se zaměstnanci cítili pohodlně a byli připraveni na nové procesy.

Technické problémy

Implementace nových systémů může přinést technické problémy. Tyto problémy mohou zahrnovat nekompatibilitu s existujícími systémy nebo výpadky. Je důležité mít připravený plán pro řešení těchto problémů a zajistit, aby technická podpora byla dostupná.

Školení zaměstnanců

Pro úspěšné zavedení online schvalování smluv je klíčové školení zaměstnanců. Zaměstnanci musí být seznámeni s novými postupy a nástroji, aby mohli efektivně pracovat. Školení by mělo být pravidelné a mělo by zahrnovat praktické ukázky a možnost klást otázky.

 Zavedení online schvalování smluv může být náročné, ale s správným přístupem a podporou lze překonat většinu výzev a dosáhnout efektivnějšího a modernějšího pracovního prostředí. 


Budoucnost online schvalování smluv

Trendy v digitalizaci

V budoucnu se očekává, že digitalizace bude hrát stále větší roli v oblasti schvalování smluv. Firmy budou více investovat do technologií, které umožní rychlejší a efektivnější zpracování dokumentů. Tento trend bude podporován rostoucí potřebou urychlit podepisování a minimalizovat fyzické přeposílání dokumentů.

Inovace v oblasti bezpečnosti

Bezpečnost dat bude i nadále klíčovým faktorem. Nové technologie, jako je blockchain, mohou přinést vyšší úroveň zabezpečení a transparentnosti. Firmy budou muset neustále aktualizovat své bezpečnostní protokoly, aby chránily citlivé informace před kybernetickými hrozbami.

Integrace s dalšími systémy

Integrace online schvalování smluv s dalšími firemními systémy, jako jsou ERP a CRM, bude nezbytná pro dosažení maximální efektivity. Tato integrace umožní automatizaci mnoha procesů a sníží potřebu manuálního zásahu, což povede k vyšší produktivitě a snížení chybovosti.

 Budoucnost online schvalování smluv je neoddělitelně spjata s pokrokem v digitalizaci a bezpečnostních technologiích. Firmy, které se přizpůsobí těmto změnám, budou mít konkurenční výhodu na trhu. 


Závěr

Schvalování smluv online představuje moderní a efektivní přístup k administrativě, který může výrazně zjednodušit a zrychlit každodenní pracovní procesy. Digitalizace administrativy neznamená jen převod papírových dokumentů do elektronické podoby, ale také lepší organizaci, snadnější přístup k informacím a vyšší bezpečnost dat. Firmy, které se rozhodnou pro tento krok, mohou očekávat úsporu času, peněz a snížení chybovosti. Navíc, moderní přístup k administrativě ocení nejen zaměstnanci, ale i klienti, kteří získají rychlejší a kvalitnější servis. Je tedy na čase opustit staré způsoby a přejít na digitální řešení, které přináší mnoho výhod a usnadňuje práci.


Často kladené otázky


Jaké jsou hlavní výhody online schvalování smluv?

Online schvalování smluv šetří čas a peníze, zvyšuje efektivitu práce a umožňuje automatizaci procesů.

Jak probíhá implementace systému pro online schvalování smluv?

Implementace zahrnuje několik kroků, jako je výběr vhodného softwaru, školení zaměstnanců a nastavení bezpečnostních opatření.

Je online schvalování smluv bezpečné?

Ano, moderní systémy pro online schvalování smluv využívají pokročilé bezpečnostní technologie, jako jsou šifrování a dvoufaktorová autentizace.

Jaké technologické požadavky jsou potřebné pro online schvalování smluv?

Potřebujete stabilní internetové připojení, počítač nebo mobilní zařízení a vhodný software pro správu dokumentů.

Pro jaké typy podniků je online schvalování smluv vhodné?

Online schvalování smluv je vhodné pro právní kanceláře, korporace i malé a střední podniky.

Jaké nástroje jsou k dispozici pro online schvalování smluv?

Mezi hlavní nástroje patří software pro správu dokumentů, elektronické podpisy a automatické notifikace.

Další články

  • „Díky INSIO jsme snížili čas na administrativu služebních cest, chybovost a náklady. Dosáhli jsme efektivní práce na sdílených dokumentech online.“

    Roman Marsa Porsche

    Roman Marsa

    Project Manager

    Porsche Česká republika s.r.o.

  • INSIO nám umožnilo přesné plánování a dohled nad revizemi a údržbou, což nám umožňuje pohodlnou správu našich prodejen.

    Petr Chodera XXXLutz

    Petr Choděra

    Facility Manager

    XXXLutz s.r.o.

  • „INSIO software nám hlídá veškeré termíny údržby, revizí i prací. Díky čemuž máme kompletní přehled o veškerém dění v našich budovách a zařízeních.“

    Tomáš Korpáš Engie

    Tomáš Korpáš

    Ředitel Facility Managementu

    ENGIE Services a.s.

  • "Měli jsme vizi bezpapírové kanceláře. Díky INSIO máme digitální kancelář už od roku 2014."

    David Jelen

    David Jelen

    Finanční ředitel

    NeoVize

  • „Máme přehled nad celým nákupním procesem od objednávek, žádanek, schvalování faktur až po evidenci a přístup ke všem dokumentům. To vše díky INSIO.“

    Marek Unčovský

    Marek Unčovský

    Zakladatel

    RN Solutions a.s.

  • „Náš proces schvalování faktur skrze celou skupinu je nyní mnohem rychlejší. Máme lepší dohled nad procesy a náklady pod kontrolou na úrovni jednotlivých středisek.“

    Květoslav Vilímek

    Květoslav Vilímek

    Finanční manažer

    COMFORT FINANCE GROUP CFG LTD

  • Cestovní příkazy se výrazně zjednodušily a zpřehlednily. Díky snadné rychlému schvalování můžeme více času věnovat našim hlavním činnostem v oblasti čerpadel a armatur.

    Balnka Kašáková

    Blanka Kašáková

    Výkonná asistentka

    KSB - PUMPY + ARMATURY

  • „Modul Helpdesk nám dal kontrolu nad správou našich objektů. Zefektivnili jsme finanční a provozní procesy, což nám dovoluje soustředit se na poskytování kvalitních služeb našim klientům.“

    KART ČEZ

    Dušan Jedinák

    Provozní ředitel

    KART s.r.o.

  • „Zjednodušil se nám proces od záznamu servisních úkonů až po fakturaci. Díky checklistům a mobilnímu podepisování jsme zkrátili dobu zpracování.“

    Stanislav Stejskal

    Stanislav Stejskal

    Finanční ředitel

    ALTRON a.s.

  • „Helpdesk od INSIO nám do firmy vnesl řád. Nyní efektivně komunikujeme se zákazníky a jejich požadavky řešíme rychle a včasně.“

    Tomáš Korpáš

    Tomáš Korpáš

    Ředitel Facility Managementu

    ENGIE Services a.s.

  • „Online schvalování objednávek a přehled o nákladech na jednotlivých objektech nám umožnil snížit celkové náklady našich klientů a optimalizovat dodávku našich služeb.“

    Tomáš Korpáš

    Tomáš Korpáš

    Ředitel Facility Managementu

    ENGIE Services a.s.

  • „Automatizace úkolů nám umožnila věnovat více času strategickým aktivitám a rozvoji zaměstnanců. Naše HR procesy jsou nyní jednodušší.“

    Lucie Urbanová

    Lucie Urbanová

    Vedoucí personálního oddělení

    YOUPLUS životní pojišťovna

  • „Díky INSIO jsme snížili čas na administrativu služebních cest, chybovost a náklady. Dosáhli jsme efektivní práce na sdílených dokumentech online.“

    Roman Marsa Porsche

    Roman Marsa

    Project Manager

    Porsche Česká republika s.r.o.

  • INSIO nám umožnilo přesné plánování a dohled nad revizemi a údržbou, což nám umožňuje pohodlnou správu našich prodejen.

    Petr Chodera XXXLutz

    Petr Choděra

    Facility Manager

    XXXLutz s.r.o.

  • „INSIO software nám hlídá veškeré termíny údržby, revizí i prací. Díky čemuž máme kompletní přehled o veškerém dění v našich budovách a zařízeních.“

    Tomáš Korpáš Engie

    Tomáš Korpáš

    Ředitel Facility Managementu

    ENGIE Services a.s.

  • "Měli jsme vizi bezpapírové kanceláře. Díky INSIO máme digitální kancelář už od roku 2014."

    David Jelen

    David Jelen

    Finanční ředitel

    NeoVize

  • „Máme přehled nad celým nákupním procesem od objednávek, žádanek, schvalování faktur až po evidenci a přístup ke všem dokumentům. To vše díky INSIO.“

    Marek Unčovský

    Marek Unčovský

    Zakladatel

    RN Solutions a.s.

  • „Náš proces schvalování faktur skrze celou skupinu je nyní mnohem rychlejší. Máme lepší dohled nad procesy a náklady pod kontrolou na úrovni jednotlivých středisek.“

    Květoslav Vilímek

    Květoslav Vilímek

    Finanční manažer

    COMFORT FINANCE GROUP CFG LTD

  • Cestovní příkazy se výrazně zjednodušily a zpřehlednily. Díky snadné rychlému schvalování můžeme více času věnovat našim hlavním činnostem v oblasti čerpadel a armatur.

    Balnka Kašáková

    Blanka Kašáková

    Výkonná asistentka

    KSB - PUMPY + ARMATURY

  • „Modul Helpdesk nám dal kontrolu nad správou našich objektů. Zefektivnili jsme finanční a provozní procesy, což nám dovoluje soustředit se na poskytování kvalitních služeb našim klientům.“

    KART ČEZ

    Dušan Jedinák

    Provozní ředitel

    KART s.r.o.

  • „Zjednodušil se nám proces od záznamu servisních úkonů až po fakturaci. Díky checklistům a mobilnímu podepisování jsme zkrátili dobu zpracování.“

    Stanislav Stejskal

    Stanislav Stejskal

    Finanční ředitel

    ALTRON a.s.

  • „Helpdesk od INSIO nám do firmy vnesl řád. Nyní efektivně komunikujeme se zákazníky a jejich požadavky řešíme rychle a včasně.“

    Tomáš Korpáš

    Tomáš Korpáš

    Ředitel Facility Managementu

    ENGIE Services a.s.

  • „Online schvalování objednávek a přehled o nákladech na jednotlivých objektech nám umožnil snížit celkové náklady našich klientů a optimalizovat dodávku našich služeb.“

    Tomáš Korpáš

    Tomáš Korpáš

    Ředitel Facility Managementu

    ENGIE Services a.s.

  • „Automatizace úkolů nám umožnila věnovat více času strategickým aktivitám a rozvoji zaměstnanců. Naše HR procesy jsou nyní jednodušší.“

    Lucie Urbanová

    Lucie Urbanová

    Vedoucí personálního oddělení

    YOUPLUS životní pojišťovna

  • „Díky INSIO jsme snížili čas na administrativu služebních cest, chybovost a náklady. Dosáhli jsme efektivní práce na sdílených dokumentech online.“

    Roman Marsa Porsche

    Roman Marsa

    Project Manager

    Porsche Česká republika s.r.o.

  • INSIO nám umožnilo přesné plánování a dohled nad revizemi a údržbou, což nám umožňuje pohodlnou správu našich prodejen.

    Petr Chodera XXXLutz

    Petr Choděra

    Facility Manager

    XXXLutz s.r.o.

  • „INSIO software nám hlídá veškeré termíny údržby, revizí i prací. Díky čemuž máme kompletní přehled o veškerém dění v našich budovách a zařízeních.“

    Tomáš Korpáš Engie

    Tomáš Korpáš

    Ředitel Facility Managementu

    ENGIE Services a.s.

  • "Měli jsme vizi bezpapírové kanceláře. Díky INSIO máme digitální kancelář už od roku 2014."

    David Jelen

    David Jelen

    Finanční ředitel

    NeoVize

  • „Máme přehled nad celým nákupním procesem od objednávek, žádanek, schvalování faktur až po evidenci a přístup ke všem dokumentům. To vše díky INSIO.“

    Marek Unčovský

    Marek Unčovský

    Zakladatel

    RN Solutions a.s.

  • „Náš proces schvalování faktur skrze celou skupinu je nyní mnohem rychlejší. Máme lepší dohled nad procesy a náklady pod kontrolou na úrovni jednotlivých středisek.“

    Květoslav Vilímek

    Květoslav Vilímek

    Finanční manažer

    COMFORT FINANCE GROUP CFG LTD

  • Cestovní příkazy se výrazně zjednodušily a zpřehlednily. Díky snadné rychlému schvalování můžeme více času věnovat našim hlavním činnostem v oblasti čerpadel a armatur.

    Balnka Kašáková

    Blanka Kašáková

    Výkonná asistentka

    KSB - PUMPY + ARMATURY

  • „Modul Helpdesk nám dal kontrolu nad správou našich objektů. Zefektivnili jsme finanční a provozní procesy, což nám dovoluje soustředit se na poskytování kvalitních služeb našim klientům.“

    KART ČEZ

    Dušan Jedinák

    Provozní ředitel

    KART s.r.o.

  • „Zjednodušil se nám proces od záznamu servisních úkonů až po fakturaci. Díky checklistům a mobilnímu podepisování jsme zkrátili dobu zpracování.“

    Stanislav Stejskal

    Stanislav Stejskal

    Finanční ředitel

    ALTRON a.s.

  • „Helpdesk od INSIO nám do firmy vnesl řád. Nyní efektivně komunikujeme se zákazníky a jejich požadavky řešíme rychle a včasně.“

    Tomáš Korpáš

    Tomáš Korpáš

    Ředitel Facility Managementu

    ENGIE Services a.s.

  • „Online schvalování objednávek a přehled o nákladech na jednotlivých objektech nám umožnil snížit celkové náklady našich klientů a optimalizovat dodávku našich služeb.“

    Tomáš Korpáš

    Tomáš Korpáš

    Ředitel Facility Managementu

    ENGIE Services a.s.

  • „Automatizace úkolů nám umožnila věnovat více času strategickým aktivitám a rozvoji zaměstnanců. Naše HR procesy jsou nyní jednodušší.“

    Lucie Urbanová

    Lucie Urbanová

    Vedoucí personálního oddělení

    YOUPLUS životní pojišťovna