Efektivní řízení smluvních dokumentů: Jak na to?

Manažer analyzuje smluvní dokumenty u stolu.
Manažer analyzuje smluvní dokumenty u stolu.
Manažer analyzuje smluvní dokumenty u stolu.

Správa smluv

Efektivní řízení smluvních dokumentů: Jak na to?

Autor

František Hás

10. září 2024

Efektivní řízení smluvních dokumentů je klíčové pro každou firmu. Správná správa a kontrola smluv zajišťuje, že všechny důležité termíny a podmínky jsou dodrženy. V tomto článku se podíváme na různé aspekty řízení smluv, od digitalizace a automatizace až po bezpečnost a úsporu nákladů.

Klíčové body

• Efektivní řízení smluvních dokumentů minimalizuje rizika a zvyšuje bezpečnost.

• Digitalizace smluv přináší rychlejší přístup a lepší organizaci.

• Automatizace procesů šetří čas a snižuje chybovost.

• Standardizace a šablony zjednodušují tvorbu a správu smluv.

• Úspora nákladů je dosažena snížením potřeby papírové dokumentace.


Význam řízení smluvních dokumentů

Proč je důležité mít smlouvy pod kontrolou

Řízení smluvních dokumentů je klíčové pro každou firmu. Smlouvy jsou jedny z nejdůležitějších dokumentů, které společnosti spravují. Bez správného řízení může dojít k chybám, které mohou mít vážné důsledky. Například, pokud nejsou smlouvy správně sledovány, může dojít k jejich vypršení bez včasného obnovení, což může vést k právním problémům a finančním ztrátám.

Rizika spojená s neefektivním řízením

Neefektivní řízení smluvních dokumentů může vést k několika rizikům:

• Ztráta důležitých dokumentů: Bez správného systému může dojít ke ztrátě smluv, což může mít vážné důsledky.

• Neoprávněný přístup: Pokud nejsou smlouvy správně zabezpečeny, může k nim mít přístup neoprávněná osoba.

• Nedodržení termínů: Bez automatických upozornění může dojít k přehlédnutí důležitých termínů, jako jsou výpovědní lhůty nebo data obnovení.

Přínosy efektivního řízení smluv

Efektivní řízení smluvních dokumentů přináší mnoho výhod:

• Zabezpečení proti neoprávněnému přístupu a ztrátě dat.

• Standardizace smluvní dokumentace a postupů.

• Úspora nákladů na papírovou archivaci.

• Zrychlení celého souvisejícího procesu.

 Efektivní řízení smluvních dokumentů nejenže zajišťuje bezpečnost a dodržování termínů, ale také zvyšuje celkovou efektivitu a snižuje náklady spojené s papírovou archivací.


Digitalizace smluvních dokumentů

Výhody digitalizace

Digitalizace smluvních dokumentů přináší mnoho výhod. Jednou z hlavních výhod je úspora času a nákladů. Firmy nemusí investovat do papírové archivace a mohou snadno přistupovat k dokumentům odkudkoliv. Další výhodou je zvýšení bezpečnosti, protože digitální dokumenty lze lépe chránit proti neoprávněnému přístupu.

Jak začít s digitalizací

Začít s digitalizací smluvních dokumentů může být jednoduché, pokud se postupuje systematicky. Zde je několik kroků, které vám mohou pomoci:

1. Analýza současného stavu: Zjistěte, jaké dokumenty máte a jak jsou aktuálně spravovány.

2. Výběr vhodného softwaru: Vyberte si software, který bude vyhovovat vašim potřebám. Například insio nabízí komplexní systém pro správu budov a zařízení, který zahrnuje i správu smluv.

3. Školení zaměstnanců: Ujistěte se, že vaši zaměstnanci vědí, jak nový systém používat.

4. Postupná implementace: Začněte s digitalizací nejdůležitějších dokumentů a postupně přidávejte další.

Nástroje pro digitalizaci smluv

Existuje mnoho nástrojů, které mohou usnadnit digitalizaci smluvních dokumentů. Některé z nich zahrnují:

• Elektronické podpisy: Umožňují podepisování dokumentů online, což zrychluje celý proces.

• Cloudová úložiště: Umožňují bezpečné ukládání a sdílení dokumentů.

• Systémy pro správu dokumentů: Například insio, který nabízí nejen správu smluv, ale i další funkce jako je archivace a integrace s CAD a BIM systémy.

 Digitalizace smluvních dokumentů je krokem k modernizaci a zefektivnění firemních procesů. Nejenže šetří čas a peníze, ale také zvyšuje bezpečnost a usnadňuje přístup k důležitým informacím. 


Bezpečnost při řízení smluvních dokumentů

Ochrana proti neoprávněnému přístupu

Zabezpečení smluvních dokumentů proti neoprávněnému přístupu je klíčové. Použití silných hesel a dvoufaktorové autentizace může výrazně snížit riziko neoprávněného přístupu. Důležité je také pravidelně provádět roční prověrku bezpečnostních opatření.

Zabezpečení proti ztrátě dat

Ztráta dat může mít vážné následky. Proto je nezbytné mít zálohovací systém, který pravidelně ukládá kopie všech důležitých dokumentů. Verzování dokumentů umožňuje sledovat změny a obnovit předchozí verze v případě potřeby.

Role auditních stop a verzování

Auditní stopy a verzování jsou nezbytné pro sledování změn a zajištění integrity dokumentů. Auditní stopy zaznamenávají všechny změny a umožňují zpětnou kontrolu. Verzování zase umožňuje uchovávat různé verze dokumentů a snadno se vrátit k předchozím verzím, pokud je to nutné.

 Efektivní řízení smluvních dokumentů vyžaduje nejen správné nástroje, ale i důsledné dodržování bezpečnostních opatření. 


Automatizace procesů řízení smluv

Workflow pro schvalování smluv

Automatizace workflow pro schvalování smluv zajišťuje, že všechny smlouvy procházejí přesně definovanými kroky. To zahrnuje připomínkování, schvalování a finální podpis. Tento proces minimalizuje chyby a zajišťuje, že žádný krok nebude vynechán.

Automatické upozornění na termíny

Automatické upozornění na termíny je klíčové pro řízení smluvních dokumentů. Systém vás upozorní na důležité termíny, jako jsou výpovědní lhůty nebo obnovení smluv. Tím se snižuje riziko, že byste zapomněli na důležité termíny.

Integrace digitálních podpisů

Integrace digitálních podpisů do systému umožňuje rychlé a bezpečné podepisování smluv. Tento proces je nejen rychlejší, ale také bezpečnější, protože digitální podpisy jsou chráněny proti neoprávněnému přístupu. Navíc, díky integraci s dalšími systémy, jako je insio, můžete snadno sledovat, zda byly všechny smlouvy správně podepsány a vráceny.


Standardizace a šablony smluv

Význam standardizace smluv

Standardizace smluvních dokumentů a postupů přináší mnoho výhod. Jednou z hlavních výhod je zjednodušení a zrychlení celého procesu tvorby smluv. Díky standardizaci se snižuje riziko chyb a nedorozumění mezi stranami. Navíc, když jsou vzory smluv předem připravené, je snadnější zajistit, že všechny důležité body jsou zahrnuty.

Vytváření a správa šablon

Vytváření šablon pro různé typy smluv je klíčové pro efektivní řízení smluvní dokumentace. Tyto šablony slouží jako základ pro tvorbu různých typů formálních dohod mezi stranami. Správa šablon zahrnuje jejich pravidelnou aktualizaci a přizpůsobení aktuálním právním předpisům a potřebám organizace.

Přizpůsobení šablon specifickým potřebám

Každá organizace má své specifické potřeby, a proto je důležité, aby šablony smluv byly flexibilní a snadno přizpůsobitelné. To umožňuje rychle reagovat na změny a zajistit, že smlouvy budou vždy odpovídat aktuálním požadavkům. Přizpůsobení šablon může zahrnovat úpravy textu, přidání specifických klauzulí nebo změnu formátu dokumentu.

 Standardizace a šablony smluv jsou nezbytné pro efektivní a bezpečné řízení smluvní dokumentace. Pomáhají zjednodušit procesy, snížit náklady a minimalizovat rizika spojená s chybami a nedorozuměními. 


Úspora nákladů a času

Snížení nákladů na papírovou archivaci

Digitalizace smluvních dokumentů přináší významné úspory v oblasti papírové archivace. Firmy již nemusí investovat do fyzických úložišť a mohou se vyhnout nákladům spojeným s tiskem a distribucí dokumentů. Navíc, elektronické dokumenty jsou snadno dostupné a vyhledatelné, což zvyšuje efektivitu práce.

Zrychlení přístupu k dokumentům

Díky digitalizaci mají zaměstnanci okamžitý přístup ke všem smlouvám a právním dokumentům kdykoli a odkudkoli. To umožňuje rychlejší rozhodování a zkracuje dobu potřebnou k nalezení potřebných informací. Centrální ukládání dat také usnadňuje správu a sdílení dokumentů mezi týmy.

Efektivní správa a vyhledávání smluv

Moderní systémy pro správu smluv, jako je insio, umožňují efektivní správu a vyhledávání smluvních dokumentů. Tyto systémy nabízejí funkce jako verzování, digitální podpisy a automatické upozornění na důležité termíny. To vše přispívá k optimalizaci pracovních procesů a snížení administrativní zátěže.

 Digitalizace smluvních dokumentů nejen šetří náklady, ale také zvyšuje produktivitu a zajišťuje soulad s GDPR. 


Případové studie a reálné příklady

Úspěšné implementace řízení smluv

Jedna z nejvýznamnějších firem v oblasti IT, která se rozhodla pro digitalizaci smluvních dokumentů, zaznamenala výrazné zlepšení v efektivitě práce. Díky centralizovanému ukládání dat a rychlému přístupu ke smlouvám se zkrátil čas potřebný na vyhledávání dokumentů o 50 %. Navíc se snížila chybovost při správě smluv, což vedlo k lepší právní ochraně duševního vlastnictví.

Příklady z praxe

V praxi se často setkáváme s firmami, které díky digitalizaci a automatizaci procesů dosáhly významných úspor. Například středně velká výrobní společnost implementovala systém pro automatické upozornění na termíny, což vedlo k eliminaci zmeškaných termínů a pokut. Další firma z oblasti služeb využila nástroje pro digitální podpisy, což zrychlilo proces schvalování smluv o 30 %.

Lekce z neúspěšných projektů

Ne všechny projekty digitalizace smluvních dokumentů jsou úspěšné. Některé firmy podcenily význam školení zaměstnanců a přípravu na změnu procesů. Bez dostatečné přípravy a podpory se může stát, že nový systém nebude plně využíván a investice nepřinese očekávané výsledky. Je důležité mít na paměti, že úspěšná implementace vyžaduje nejen technologii, ale i změnu firemní kultury.


Závěr

Efektivní řízení smluvních dokumentů je klíčové pro každou firmu, která chce mít své procesy pod kontrolou a minimalizovat rizika. Digitalizace a automatizace těchto procesů přináší mnoho výhod, jako je úspora času, snížení nákladů a zvýšení bezpečnosti. Díky moderním nástrojům můžete snadno sledovat termíny, schvalovat dokumenty a zajistit, že se k citlivým informacím nedostane nikdo nepovolaný. Implementace těchto řešení může znít složitě, ale s pomocí odborníků je to krok, který se rozhodně vyplatí. Nejenže zefektivníte své podnikání, ale také získáte větší přehled a kontrolu nad všemi smluvními dokumenty.


Často kladené otázky

Proč je důležité mít smlouvy pod kontrolou?

Mít smlouvy pod kontrolou je klíčové pro zajištění jejich platnosti, dodržování termínů a minimalizaci rizik spojených s jejich nesprávným řízením.

Jaká jsou rizika spojená s neefektivním řízením smluv?

Neefektivní řízení smluv může vést ke ztrátě důležitých dokumentů, nedodržení termínů a právních sporům, které mohou mít finanční dopady.

Jaké jsou hlavní výhody digitalizace smluv?

Digitalizace smluv zrychluje přístup k dokumentům, snižuje náklady na papírovou archivaci a zajišťuje lepší ochranu proti ztrátě a neoprávněnému přístupu.

Jak začít s digitalizací smluvních dokumentů?

Začněte analýzou současného stavu, vyberte vhodné nástroje pro digitalizaci a postupně převeďte papírové dokumenty do elektronické podoby.

Co je to automatizace procesů řízení smluv?

Automatizace procesů řízení smluv zahrnuje využití softwaru k automatickému sledování termínů, schvalování smluv a upozorňování na důležité události.

Jaké jsou přínosy standardizace a šablon smluv?

Standardizace a šablony smluv zjednodušují tvorbu dokumentů, zajišťují konzistenci a snižují riziko chyb při vytváření nových smluv.

Klíčové body

• Efektivní řízení smluvních dokumentů minimalizuje rizika a zvyšuje bezpečnost.

• Digitalizace smluv přináší rychlejší přístup a lepší organizaci.

• Automatizace procesů šetří čas a snižuje chybovost.

• Standardizace a šablony zjednodušují tvorbu a správu smluv.

• Úspora nákladů je dosažena snížením potřeby papírové dokumentace.


Význam řízení smluvních dokumentů

Proč je důležité mít smlouvy pod kontrolou

Řízení smluvních dokumentů je klíčové pro každou firmu. Smlouvy jsou jedny z nejdůležitějších dokumentů, které společnosti spravují. Bez správného řízení může dojít k chybám, které mohou mít vážné důsledky. Například, pokud nejsou smlouvy správně sledovány, může dojít k jejich vypršení bez včasného obnovení, což může vést k právním problémům a finančním ztrátám.

Rizika spojená s neefektivním řízením

Neefektivní řízení smluvních dokumentů může vést k několika rizikům:

• Ztráta důležitých dokumentů: Bez správného systému může dojít ke ztrátě smluv, což může mít vážné důsledky.

• Neoprávněný přístup: Pokud nejsou smlouvy správně zabezpečeny, může k nim mít přístup neoprávněná osoba.

• Nedodržení termínů: Bez automatických upozornění může dojít k přehlédnutí důležitých termínů, jako jsou výpovědní lhůty nebo data obnovení.

Přínosy efektivního řízení smluv

Efektivní řízení smluvních dokumentů přináší mnoho výhod:

• Zabezpečení proti neoprávněnému přístupu a ztrátě dat.

• Standardizace smluvní dokumentace a postupů.

• Úspora nákladů na papírovou archivaci.

• Zrychlení celého souvisejícího procesu.

 Efektivní řízení smluvních dokumentů nejenže zajišťuje bezpečnost a dodržování termínů, ale také zvyšuje celkovou efektivitu a snižuje náklady spojené s papírovou archivací.


Digitalizace smluvních dokumentů

Výhody digitalizace

Digitalizace smluvních dokumentů přináší mnoho výhod. Jednou z hlavních výhod je úspora času a nákladů. Firmy nemusí investovat do papírové archivace a mohou snadno přistupovat k dokumentům odkudkoliv. Další výhodou je zvýšení bezpečnosti, protože digitální dokumenty lze lépe chránit proti neoprávněnému přístupu.

Jak začít s digitalizací

Začít s digitalizací smluvních dokumentů může být jednoduché, pokud se postupuje systematicky. Zde je několik kroků, které vám mohou pomoci:

1. Analýza současného stavu: Zjistěte, jaké dokumenty máte a jak jsou aktuálně spravovány.

2. Výběr vhodného softwaru: Vyberte si software, který bude vyhovovat vašim potřebám. Například insio nabízí komplexní systém pro správu budov a zařízení, který zahrnuje i správu smluv.

3. Školení zaměstnanců: Ujistěte se, že vaši zaměstnanci vědí, jak nový systém používat.

4. Postupná implementace: Začněte s digitalizací nejdůležitějších dokumentů a postupně přidávejte další.

Nástroje pro digitalizaci smluv

Existuje mnoho nástrojů, které mohou usnadnit digitalizaci smluvních dokumentů. Některé z nich zahrnují:

• Elektronické podpisy: Umožňují podepisování dokumentů online, což zrychluje celý proces.

• Cloudová úložiště: Umožňují bezpečné ukládání a sdílení dokumentů.

• Systémy pro správu dokumentů: Například insio, který nabízí nejen správu smluv, ale i další funkce jako je archivace a integrace s CAD a BIM systémy.

 Digitalizace smluvních dokumentů je krokem k modernizaci a zefektivnění firemních procesů. Nejenže šetří čas a peníze, ale také zvyšuje bezpečnost a usnadňuje přístup k důležitým informacím. 


Bezpečnost při řízení smluvních dokumentů

Ochrana proti neoprávněnému přístupu

Zabezpečení smluvních dokumentů proti neoprávněnému přístupu je klíčové. Použití silných hesel a dvoufaktorové autentizace může výrazně snížit riziko neoprávněného přístupu. Důležité je také pravidelně provádět roční prověrku bezpečnostních opatření.

Zabezpečení proti ztrátě dat

Ztráta dat může mít vážné následky. Proto je nezbytné mít zálohovací systém, který pravidelně ukládá kopie všech důležitých dokumentů. Verzování dokumentů umožňuje sledovat změny a obnovit předchozí verze v případě potřeby.

Role auditních stop a verzování

Auditní stopy a verzování jsou nezbytné pro sledování změn a zajištění integrity dokumentů. Auditní stopy zaznamenávají všechny změny a umožňují zpětnou kontrolu. Verzování zase umožňuje uchovávat různé verze dokumentů a snadno se vrátit k předchozím verzím, pokud je to nutné.

 Efektivní řízení smluvních dokumentů vyžaduje nejen správné nástroje, ale i důsledné dodržování bezpečnostních opatření. 


Automatizace procesů řízení smluv

Workflow pro schvalování smluv

Automatizace workflow pro schvalování smluv zajišťuje, že všechny smlouvy procházejí přesně definovanými kroky. To zahrnuje připomínkování, schvalování a finální podpis. Tento proces minimalizuje chyby a zajišťuje, že žádný krok nebude vynechán.

Automatické upozornění na termíny

Automatické upozornění na termíny je klíčové pro řízení smluvních dokumentů. Systém vás upozorní na důležité termíny, jako jsou výpovědní lhůty nebo obnovení smluv. Tím se snižuje riziko, že byste zapomněli na důležité termíny.

Integrace digitálních podpisů

Integrace digitálních podpisů do systému umožňuje rychlé a bezpečné podepisování smluv. Tento proces je nejen rychlejší, ale také bezpečnější, protože digitální podpisy jsou chráněny proti neoprávněnému přístupu. Navíc, díky integraci s dalšími systémy, jako je insio, můžete snadno sledovat, zda byly všechny smlouvy správně podepsány a vráceny.


Standardizace a šablony smluv

Význam standardizace smluv

Standardizace smluvních dokumentů a postupů přináší mnoho výhod. Jednou z hlavních výhod je zjednodušení a zrychlení celého procesu tvorby smluv. Díky standardizaci se snižuje riziko chyb a nedorozumění mezi stranami. Navíc, když jsou vzory smluv předem připravené, je snadnější zajistit, že všechny důležité body jsou zahrnuty.

Vytváření a správa šablon

Vytváření šablon pro různé typy smluv je klíčové pro efektivní řízení smluvní dokumentace. Tyto šablony slouží jako základ pro tvorbu různých typů formálních dohod mezi stranami. Správa šablon zahrnuje jejich pravidelnou aktualizaci a přizpůsobení aktuálním právním předpisům a potřebám organizace.

Přizpůsobení šablon specifickým potřebám

Každá organizace má své specifické potřeby, a proto je důležité, aby šablony smluv byly flexibilní a snadno přizpůsobitelné. To umožňuje rychle reagovat na změny a zajistit, že smlouvy budou vždy odpovídat aktuálním požadavkům. Přizpůsobení šablon může zahrnovat úpravy textu, přidání specifických klauzulí nebo změnu formátu dokumentu.

 Standardizace a šablony smluv jsou nezbytné pro efektivní a bezpečné řízení smluvní dokumentace. Pomáhají zjednodušit procesy, snížit náklady a minimalizovat rizika spojená s chybami a nedorozuměními. 


Úspora nákladů a času

Snížení nákladů na papírovou archivaci

Digitalizace smluvních dokumentů přináší významné úspory v oblasti papírové archivace. Firmy již nemusí investovat do fyzických úložišť a mohou se vyhnout nákladům spojeným s tiskem a distribucí dokumentů. Navíc, elektronické dokumenty jsou snadno dostupné a vyhledatelné, což zvyšuje efektivitu práce.

Zrychlení přístupu k dokumentům

Díky digitalizaci mají zaměstnanci okamžitý přístup ke všem smlouvám a právním dokumentům kdykoli a odkudkoli. To umožňuje rychlejší rozhodování a zkracuje dobu potřebnou k nalezení potřebných informací. Centrální ukládání dat také usnadňuje správu a sdílení dokumentů mezi týmy.

Efektivní správa a vyhledávání smluv

Moderní systémy pro správu smluv, jako je insio, umožňují efektivní správu a vyhledávání smluvních dokumentů. Tyto systémy nabízejí funkce jako verzování, digitální podpisy a automatické upozornění na důležité termíny. To vše přispívá k optimalizaci pracovních procesů a snížení administrativní zátěže.

 Digitalizace smluvních dokumentů nejen šetří náklady, ale také zvyšuje produktivitu a zajišťuje soulad s GDPR. 


Případové studie a reálné příklady

Úspěšné implementace řízení smluv

Jedna z nejvýznamnějších firem v oblasti IT, která se rozhodla pro digitalizaci smluvních dokumentů, zaznamenala výrazné zlepšení v efektivitě práce. Díky centralizovanému ukládání dat a rychlému přístupu ke smlouvám se zkrátil čas potřebný na vyhledávání dokumentů o 50 %. Navíc se snížila chybovost při správě smluv, což vedlo k lepší právní ochraně duševního vlastnictví.

Příklady z praxe

V praxi se často setkáváme s firmami, které díky digitalizaci a automatizaci procesů dosáhly významných úspor. Například středně velká výrobní společnost implementovala systém pro automatické upozornění na termíny, což vedlo k eliminaci zmeškaných termínů a pokut. Další firma z oblasti služeb využila nástroje pro digitální podpisy, což zrychlilo proces schvalování smluv o 30 %.

Lekce z neúspěšných projektů

Ne všechny projekty digitalizace smluvních dokumentů jsou úspěšné. Některé firmy podcenily význam školení zaměstnanců a přípravu na změnu procesů. Bez dostatečné přípravy a podpory se může stát, že nový systém nebude plně využíván a investice nepřinese očekávané výsledky. Je důležité mít na paměti, že úspěšná implementace vyžaduje nejen technologii, ale i změnu firemní kultury.


Závěr

Efektivní řízení smluvních dokumentů je klíčové pro každou firmu, která chce mít své procesy pod kontrolou a minimalizovat rizika. Digitalizace a automatizace těchto procesů přináší mnoho výhod, jako je úspora času, snížení nákladů a zvýšení bezpečnosti. Díky moderním nástrojům můžete snadno sledovat termíny, schvalovat dokumenty a zajistit, že se k citlivým informacím nedostane nikdo nepovolaný. Implementace těchto řešení může znít složitě, ale s pomocí odborníků je to krok, který se rozhodně vyplatí. Nejenže zefektivníte své podnikání, ale také získáte větší přehled a kontrolu nad všemi smluvními dokumenty.


Často kladené otázky

Proč je důležité mít smlouvy pod kontrolou?

Mít smlouvy pod kontrolou je klíčové pro zajištění jejich platnosti, dodržování termínů a minimalizaci rizik spojených s jejich nesprávným řízením.

Jaká jsou rizika spojená s neefektivním řízením smluv?

Neefektivní řízení smluv může vést ke ztrátě důležitých dokumentů, nedodržení termínů a právních sporům, které mohou mít finanční dopady.

Jaké jsou hlavní výhody digitalizace smluv?

Digitalizace smluv zrychluje přístup k dokumentům, snižuje náklady na papírovou archivaci a zajišťuje lepší ochranu proti ztrátě a neoprávněnému přístupu.

Jak začít s digitalizací smluvních dokumentů?

Začněte analýzou současného stavu, vyberte vhodné nástroje pro digitalizaci a postupně převeďte papírové dokumenty do elektronické podoby.

Co je to automatizace procesů řízení smluv?

Automatizace procesů řízení smluv zahrnuje využití softwaru k automatickému sledování termínů, schvalování smluv a upozorňování na důležité události.

Jaké jsou přínosy standardizace a šablon smluv?

Standardizace a šablony smluv zjednodušují tvorbu dokumentů, zajišťují konzistenci a snižují riziko chyb při vytváření nových smluv.

Další články

  • „Díky INSIO jsme snížili čas na administrativu služebních cest, chybovost a náklady. Dosáhli jsme efektivní práce na sdílených dokumentech online.“

    Roman Marsa Porsche

    Roman Marsa

    Project Manager

    Porsche Česká republika s.r.o.

  • INSIO nám umožnilo přesné plánování a dohled nad revizemi a údržbou, což nám umožňuje pohodlnou správu našich prodejen.

    Petr Chodera XXXLutz

    Petr Choděra

    Facility Manager

    XXXLutz s.r.o.

  • „INSIO software nám hlídá veškeré termíny údržby, revizí i prací. Díky čemuž máme kompletní přehled o veškerém dění v našich budovách a zařízeních.“

    Tomáš Korpáš Engie

    Tomáš Korpáš

    Ředitel Facility Managementu

    ENGIE Services a.s.

  • "Měli jsme vizi bezpapírové kanceláře. Díky INSIO máme digitální kancelář už od roku 2014."

    David Jelen

    David Jelen

    Finanční ředitel

    NeoVize

  • „Máme přehled nad celým nákupním procesem od objednávek, žádanek, schvalování faktur až po evidenci a přístup ke všem dokumentům. To vše díky INSIO.“

    Marek Unčovský

    Marek Unčovský

    Zakladatel

    RN Solutions a.s.

  • „Náš proces schvalování faktur skrze celou skupinu je nyní mnohem rychlejší. Máme lepší dohled nad procesy a náklady pod kontrolou na úrovni jednotlivých středisek.“

    Květoslav Vilímek

    Květoslav Vilímek

    Finanční manažer

    COMFORT FINANCE GROUP CFG LTD

  • Cestovní příkazy se výrazně zjednodušily a zpřehlednily. Díky snadné rychlému schvalování můžeme více času věnovat našim hlavním činnostem v oblasti čerpadel a armatur.

    Balnka Kašáková

    Blanka Kašáková

    Výkonná asistentka

    KSB - PUMPY + ARMATURY

  • „Modul Helpdesk nám dal kontrolu nad správou našich objektů. Zefektivnili jsme finanční a provozní procesy, což nám dovoluje soustředit se na poskytování kvalitních služeb našim klientům.“

    KART ČEZ

    Dušan Jedinák

    Provozní ředitel

    KART s.r.o.

  • „Zjednodušil se nám proces od záznamu servisních úkonů až po fakturaci. Díky checklistům a mobilnímu podepisování jsme zkrátili dobu zpracování.“

    Stanislav Stejskal

    Stanislav Stejskal

    Finanční ředitel

    ALTRON a.s.

  • „Helpdesk od INSIO nám do firmy vnesl řád. Nyní efektivně komunikujeme se zákazníky a jejich požadavky řešíme rychle a včasně.“

    Tomáš Korpáš

    Tomáš Korpáš

    Ředitel Facility Managementu

    ENGIE Services a.s.

  • „Online schvalování objednávek a přehled o nákladech na jednotlivých objektech nám umožnil snížit celkové náklady našich klientů a optimalizovat dodávku našich služeb.“

    Tomáš Korpáš

    Tomáš Korpáš

    Ředitel Facility Managementu

    ENGIE Services a.s.

  • „Automatizace úkolů nám umožnila věnovat více času strategickým aktivitám a rozvoji zaměstnanců. Naše HR procesy jsou nyní jednodušší.“

    Lucie Urbanová

    Lucie Urbanová

    Vedoucí personálního oddělení

    YOUPLUS životní pojišťovna

  • „Díky INSIO jsme snížili čas na administrativu služebních cest, chybovost a náklady. Dosáhli jsme efektivní práce na sdílených dokumentech online.“

    Roman Marsa Porsche

    Roman Marsa

    Project Manager

    Porsche Česká republika s.r.o.

  • INSIO nám umožnilo přesné plánování a dohled nad revizemi a údržbou, což nám umožňuje pohodlnou správu našich prodejen.

    Petr Chodera XXXLutz

    Petr Choděra

    Facility Manager

    XXXLutz s.r.o.

  • „INSIO software nám hlídá veškeré termíny údržby, revizí i prací. Díky čemuž máme kompletní přehled o veškerém dění v našich budovách a zařízeních.“

    Tomáš Korpáš Engie

    Tomáš Korpáš

    Ředitel Facility Managementu

    ENGIE Services a.s.

  • "Měli jsme vizi bezpapírové kanceláře. Díky INSIO máme digitální kancelář už od roku 2014."

    David Jelen

    David Jelen

    Finanční ředitel

    NeoVize

  • „Máme přehled nad celým nákupním procesem od objednávek, žádanek, schvalování faktur až po evidenci a přístup ke všem dokumentům. To vše díky INSIO.“

    Marek Unčovský

    Marek Unčovský

    Zakladatel

    RN Solutions a.s.

  • „Náš proces schvalování faktur skrze celou skupinu je nyní mnohem rychlejší. Máme lepší dohled nad procesy a náklady pod kontrolou na úrovni jednotlivých středisek.“

    Květoslav Vilímek

    Květoslav Vilímek

    Finanční manažer

    COMFORT FINANCE GROUP CFG LTD

  • Cestovní příkazy se výrazně zjednodušily a zpřehlednily. Díky snadné rychlému schvalování můžeme více času věnovat našim hlavním činnostem v oblasti čerpadel a armatur.

    Balnka Kašáková

    Blanka Kašáková

    Výkonná asistentka

    KSB - PUMPY + ARMATURY

  • „Modul Helpdesk nám dal kontrolu nad správou našich objektů. Zefektivnili jsme finanční a provozní procesy, což nám dovoluje soustředit se na poskytování kvalitních služeb našim klientům.“

    KART ČEZ

    Dušan Jedinák

    Provozní ředitel

    KART s.r.o.

  • „Zjednodušil se nám proces od záznamu servisních úkonů až po fakturaci. Díky checklistům a mobilnímu podepisování jsme zkrátili dobu zpracování.“

    Stanislav Stejskal

    Stanislav Stejskal

    Finanční ředitel

    ALTRON a.s.

  • „Helpdesk od INSIO nám do firmy vnesl řád. Nyní efektivně komunikujeme se zákazníky a jejich požadavky řešíme rychle a včasně.“

    Tomáš Korpáš

    Tomáš Korpáš

    Ředitel Facility Managementu

    ENGIE Services a.s.

  • „Online schvalování objednávek a přehled o nákladech na jednotlivých objektech nám umožnil snížit celkové náklady našich klientů a optimalizovat dodávku našich služeb.“

    Tomáš Korpáš

    Tomáš Korpáš

    Ředitel Facility Managementu

    ENGIE Services a.s.

  • „Automatizace úkolů nám umožnila věnovat více času strategickým aktivitám a rozvoji zaměstnanců. Naše HR procesy jsou nyní jednodušší.“

    Lucie Urbanová

    Lucie Urbanová

    Vedoucí personálního oddělení

    YOUPLUS životní pojišťovna

  • „Díky INSIO jsme snížili čas na administrativu služebních cest, chybovost a náklady. Dosáhli jsme efektivní práce na sdílených dokumentech online.“

    Roman Marsa Porsche

    Roman Marsa

    Project Manager

    Porsche Česká republika s.r.o.

  • INSIO nám umožnilo přesné plánování a dohled nad revizemi a údržbou, což nám umožňuje pohodlnou správu našich prodejen.

    Petr Chodera XXXLutz

    Petr Choděra

    Facility Manager

    XXXLutz s.r.o.

  • „INSIO software nám hlídá veškeré termíny údržby, revizí i prací. Díky čemuž máme kompletní přehled o veškerém dění v našich budovách a zařízeních.“

    Tomáš Korpáš Engie

    Tomáš Korpáš

    Ředitel Facility Managementu

    ENGIE Services a.s.

  • "Měli jsme vizi bezpapírové kanceláře. Díky INSIO máme digitální kancelář už od roku 2014."

    David Jelen

    David Jelen

    Finanční ředitel

    NeoVize

  • „Máme přehled nad celým nákupním procesem od objednávek, žádanek, schvalování faktur až po evidenci a přístup ke všem dokumentům. To vše díky INSIO.“

    Marek Unčovský

    Marek Unčovský

    Zakladatel

    RN Solutions a.s.

  • „Náš proces schvalování faktur skrze celou skupinu je nyní mnohem rychlejší. Máme lepší dohled nad procesy a náklady pod kontrolou na úrovni jednotlivých středisek.“

    Květoslav Vilímek

    Květoslav Vilímek

    Finanční manažer

    COMFORT FINANCE GROUP CFG LTD

  • Cestovní příkazy se výrazně zjednodušily a zpřehlednily. Díky snadné rychlému schvalování můžeme více času věnovat našim hlavním činnostem v oblasti čerpadel a armatur.

    Balnka Kašáková

    Blanka Kašáková

    Výkonná asistentka

    KSB - PUMPY + ARMATURY

  • „Modul Helpdesk nám dal kontrolu nad správou našich objektů. Zefektivnili jsme finanční a provozní procesy, což nám dovoluje soustředit se na poskytování kvalitních služeb našim klientům.“

    KART ČEZ

    Dušan Jedinák

    Provozní ředitel

    KART s.r.o.

  • „Zjednodušil se nám proces od záznamu servisních úkonů až po fakturaci. Díky checklistům a mobilnímu podepisování jsme zkrátili dobu zpracování.“

    Stanislav Stejskal

    Stanislav Stejskal

    Finanční ředitel

    ALTRON a.s.

  • „Helpdesk od INSIO nám do firmy vnesl řád. Nyní efektivně komunikujeme se zákazníky a jejich požadavky řešíme rychle a včasně.“

    Tomáš Korpáš

    Tomáš Korpáš

    Ředitel Facility Managementu

    ENGIE Services a.s.

  • „Online schvalování objednávek a přehled o nákladech na jednotlivých objektech nám umožnil snížit celkové náklady našich klientů a optimalizovat dodávku našich služeb.“

    Tomáš Korpáš

    Tomáš Korpáš

    Ředitel Facility Managementu

    ENGIE Services a.s.

  • „Automatizace úkolů nám umožnila věnovat více času strategickým aktivitám a rozvoji zaměstnanců. Naše HR procesy jsou nyní jednodušší.“

    Lucie Urbanová

    Lucie Urbanová

    Vedoucí personálního oddělení

    YOUPLUS životní pojišťovna